marți, 22 decembrie 2009

Povestea lui Colorish

Colorish, prinţesa din povestea Ap. 5, este pe cale să se logodească! Momentul mi se pare oportun pentru a scrie câteva amănunte picante din viaţa ei de rebelă convinsă! Ok, promit că am să spun adevărul şi doar adevărul, nu voi exagera cu nimic...nici măcar de dragul unei intrigi mai interesante!

Totul începu' într-o zi frumoasă de vară, toamnă, iarnă sau primăvară. Parcă era 26, 27 sau 28. Colorish îl zărise pe prinţul Roşiorilor în curtea regală. Nu a îndrăznit să vorbească imediat cu aceasta, însă din acea zi se gândi neîncetat la el! Într-o seară, pe când stătea în camera sa...se gândi să-şi pună asistenţii pe treabă, aşa că le ordonă să afle absolut toate detaliile despre acest prinţ. Bineînţeles că aceştia au respectat dorinţa lui Colorish şi după doar 2 zile s-au întors cu informaţii! Prinţesa fu extraordinar de mulţumită!

Rebelă şi neastâmpărată, Colorish nu a aşteptat să fie căutată de prinţ. S-a dus singurică la el. Prinţul era un tip dificil, orgolios şi se credea cel mai frumos din împărăţie. Avusese multe relaţii şi era conştient de puterea sa de seducţie. Era mai mare cu 5 ani şi considera că datorită experienţei lui de viaţă întotdeauna are dreptate. A fost un bărbat rece, dur, poate uneori nepăsător. A rănit-o pe Colorish de-a lungul timpului...Însă, într-o zi, a realizat că o iubeşte şi că îşi doreşte să fie a lui pentru totdeauna.

Relaţia lor nu a fost una normală. S-au închis de multe ori ambasadele, adică au trecut perioade lungi în care aceştia nu au mai vorbit. Şi-au adresat de multe ori cuvinte deochiate...s-au lovit aşa prieteneşte, s-au iubit, s-au certat, s-au împăcat! Se poate scrie o întreagă carte...

Ce mi se pare mie foarte interesant...că femeile mereu plâng după ce mărturisesc că au greşit! Şi de cele mai multe ori nu le pare rău că au făcut ele o prostioară, le pare rău că le-a luat gura pe dinainte şi au fost sincere. De ce îi mai spui că ai dat-o în bară dacă vrei să rămâi cu el? Mai bine taci şi te bucuri. Oricum şi el face la fel. De ce să îţi faci procese de conştiinţă??? Dacă te ţine...fii obraznică! Ce legătură are asta cu Colorish? Poi micuţa mea prinţesă are uneori excese de sinceritate şi sper ca pe această cale să şi le stăvilească! În plus...este cam tinerică pentru măritiş. Piaţa este foarte variată, trebuie doar să ridice puţin ochii şi o să înceapă să vadă!

Finalul rămâne deschis!

2 comentarii:

  1. frumoasa poveste:) si adevarata:) promit s t invit la nunta:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Capul sus...o sa vezi ca va rasari soarele se pe strada in curand!!! putere!!!

    RăspundețiȘtergere