luni, 17 mai 2010

Simfonia alegerilor



Ai vrea să te întorci în trecut, să-ţi rescrii istoria, să-ţi îndrepţi greşelile şi să alini durerea celor pe care i-ai rănit! Ai vrea să găseşti o oglindă ce ţi poate arăta imaginea ta reală, căci te-ai pierdut de mult de tine şi te vrei înapoi! Ai crezut că mergi pe drumul ce-ţi va oferi fericirea cea mult visată, dar ai  picat în prăpastia propriilor tale dorinţe!

A avea alternative nu este întotdeauna de dorit. De multe ori nu ştim să optăm pentre ceea ce este bine, ne lăsăm uşor înşelaţi de aparenţe şi acţionăm în concordanţă cu falsele imagini ce ne sunt oferite! Intrăm astfel într-o falsă realitate, trăim o falsă existenţă până într-o zi când...un eveniment mai mult sau mai puţin tragic determină o schimbare de paradigmă şi, brusc, ni se ridică neagra cortină din faţa ochilor! Ne este dăruită realitatea, cea pe care o râvneam, dar care acum ne sperie!

În căutarea fericirii nu ai plecat doar tu! Mulţi au dorit s-o atingă! Unii s-au rătăcit, unii au renunţat, alţii au murit înainte s-o atingă, dar câţiva au obţinut-o! Drumul spre EA nu a fost drept, presărat cu flori şi lipsit de capcane, ci dimpotrivă! Tu ai luptat pentru ceea ce credeai că îţi va oferi adevărata fericire, ai fost doar tu împotriva unei lumi reci, lipsite de scrupule şi de credinţă! Ai renunţat la tot pentru el, dar s-a dovedit că acel el nu este decât o altă probă la care viaţa te-a supus! Ai căzut în gol, ai umblat prin negura universului, dar acum priveşte sus...e o mână ce-ţi este întinsă! Vindecă-ţi rănile interioare, ridică-te şi zboară spre iubire! Nu renuţa la visele tale, la tine! Sufletul tău merită să lupţi zi de zi pentru ceea ce va fi în curând fericirea!

Niciodată nu este prea târziu să o iei de la început! Niciodată nu este prea târziu pentru tine! 

Pt G, cu toată dragostea!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu